Monday, 30 January 2012

Oh Papa John's...First and the last









Citer nie dah berzaman punya citer...Baru teringat nak citer lepas tengok gambar - gambar lam folder ni..
Maybe masa tu pun tengah busy ngan study.


Few months ago , my friend and of course me had a dinner together at Papa John's restaurant that is located inside the Jaya Jusco Wangsamaju. We planned to try the pizza . Actually my friend had try it before and she said to me the pizza was quite good and nice.
So..tuan puya badan nie pun terpengaruh ler mengedik nak try pizza kat situ tapi........tetapi........aku berjanji pada diriku ini yang that was the first and the last time i will eat Papa Johns punya product! ever and ever! Serius!


U know why???
Sebab servis sangat-sangat teruk + makanan  TAK sedap + makanan sejuk + pizza yang boleh lah  tp still TAK sedap + waiter dia bapok!! -_-


Servis teruk sebab i think for 3 times the waiter came and asked us nak order air apa.
Mula-mula kalau ikot menu ada 4 choices of air by following the set. Ada orange juice ,coke , mirinda and 100plus..we asked for the orange juice. 
Lepas tu waiter tu dtg cakap orange jus tiada . 
Then kitaorg minta coke...
Dia datang lagi cakap coke habis . Aghhhhhhh..sabar..
Minta mirinda , dia cakap mirinda pun habis..What the fish , at last terpaksa ler ambik 100plus...
We end all the drinks part here walaupun bengang.


Disangka hujan panas ditengah hari tetapi ada petir di tengah malam
 (tungang langgang peribahasa aku XD )
Selepas pasal minuman , pasal makanan lak..Pizza sampai dah la lambat then tak bape nak panas . Roti yang dia bagi pun rasa nya kalau pukul concrete dinding tu pun boleh retak . 
Errr....sedih nye....yang paling tak boleh bla dia boleh bagi satu cili jeruk hijau besa .Sekali dengan tangkai tu...Bila tanya macam mana nak makan , muka dia pun macam tak sure...Damnn...












Dinner kitaorang yang totally harga dekat RM40...mahal tak







Muka tak puas hati .....











1 comment:

Yana Libra said...

sabar je la kalau jadi camtu..memang akan bengang sampai tak lalu makan~