Friday, 2 December 2011



Semalam baru sampai rumah from uia . I think for a month ta balik....busy with my asgmnt 
and of course for the main reason was my theather musical . Ya..we did a good job for our theather..  success and awesome!
Tapi..nanti lah I story pasal teater sbb penat ta hilang lg....seriously mmg penat...

Bdw..nak citer..
yang td baru tau bawah katil nie ade novel " Ombak Rindu"....maybe its belong to my sis...dah buruk dah pun..and for anybody yang ta tau ,Ombak Rindu skrg dah menjadi tajuk hangat for this whole week sebab dah di Movie kan and dah showtime pun...ramai yang kata movie dia best...kalah Nur kasih???wahh....nak try baca novel dia dulu lah...sounds great!...kalau okay boleh layan movie pula....(mood tengah jiwang) ^^





dah usang dah novel nie baru perasan ada bawah katil...









2 comments:

princess said...

novel dia memang best sangat2 . tak rugi tengok . heeee . movie dia pon ain nak tgk ! yay .

Fareadz Samani said...

yeke???? ta sabar nak hbs kan baca novel ni....=P