Wednesday, 23 May 2012

Ayat-ayat cinta




Apahal tajuk entry wa kali ni bertajuk Ayat-ayat cinta??? Defuk betul wahhaa! Actually , ada cerita di sebalik tajuk ni . Cerita ni tak tau lah 18sx ke 18sg ke tapi apa yang aku tahu , selepas mengalami nya aku dapat membuat suatu konklusi iaitu jangan pandang rendah pada mat rempit . Yaaaa..MAT REMPIT! bukan mat sabu or mamat the kampung boy! Even muka diorang macam budak tahap nigger and macam manusia yang duduk dalam Gua niah sana kita harus respect diaolang kerana mereka boleh ada gf hyper punya.Sebab apa? 
Sebab ayat mereka. Memang kaw-kaw punya baik.


Ceritanya bermula pada suatu petang di sebuah workshop moto. Masa tengah menunggu my scootz siap repair terdengar perbualan seorang mat rempit ni dengan gf dia dalam phone.
Dia duduk facing dinding and i from the other side . So..memang clearly dengar what he's talking about  tanpa menyedari kehadiran diri ini. Suara awekz dia pun boleh dengar walaupun masa in call, thatz rempit boy tak buat loudspeaker.
Stalker gila aku.






~ dengan nada yang sngt    
    manja and romantisss...


























            














































Happy reading and have a nice day.
















3 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

hahaha...lawak la...geli tekak bace dialog tu...hakhak

Fareadz Samani said...

yup..geli giler...

nia marlissa said...

loya dah , hadoi zamn skg nih